Крагујевац се представио на Међународном сајму туризма у Београду

На 42. Међународном сајму туризма у Београду, Градска туристичка организација Крагујевац представила се дестинацијама које обилују културно-историјским знаменитостима, али и изузетним природним амбијенталним целинама.

На штанду Крагујевца и Горњег Милановца промовисани су крагујевачки салон вина и Други сабор виолиниста Србије у Прањанима.

На 42. Међународном сајму туризма у Београду посетиоцима се, под слоганом „Пут под ноге“, до 23. фебруара представљају најзначајније туристичке организације, агенције и авио компаније.

Ове године, Крагујевац наступа заједно са Туристичком организацијом Горњег Милановца.

Понуду крагујевачких дестинација које обилују културно-историјским знаменитостима, пре свега из доба Обреновића, али и изузетним природним амбијенталним целинама, употпунила је промоција манифестације која у центар Шумадије доводи велики број туриста.

На штанду Крагујевца и Горњег Милановца промовисани су Други сабор виолиниста Србије у Прањанима и Салон вина у Крагујевцу.

У оквиру овогодишњег Сајма туризма представља се око 700 излагача и чак 200 у оквиру пратећих садржаја из укупно 40 земаља.

Паралелно се одржавају три сајамске манифестације – Сајам вина, Сајам опреме за хотелијерство и угоститељство и Сајам сувенира.

Међународни Сајам туризма у Београду највећа је и најзначајнија туристичка манифестација у Србији, на којој представници туристичке привреде представљају своје производе и услуге.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.