Крагујевачко одмаралиште на Копаонику спремно за нову зимску сезону

Први снег је прекрио највећу српску планину и најпознатије домаће скијалиште на Копаонику.

Крагујевачко дечје одмаралиште очекује велики број малишана који ће део зимског распуста провести на једној од наших најлепших планина.

Као један од најбоље позиционираних објеката на Копаонику одмаралиште привлачи пажњу спортиста, али и индивидуалних гостију из целе Србије.

Пре званичног почетка сезоне, 5. децембра очекује се замена већег дела инвентара у циљу пружања што боље услуге.

Отварање ски сезоне 2019/2020. планирно је 5. децембра, када и званично почиње зимска сезона на Копаонику.

Деца из школских и предшколских установа имају прилику да зимски распуст и ове године проведу у Дечјем одмаралишту које од ове године послује у оквиру Центра за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац.

Објекат капацитета преко 200 лежајева спреман је да и ове године прими госте из Крагујевца, али и целе Србије.

Пре почетка званичне зимске сезоне у сва три блока одмаралишта планирана је замена дела инвертара у циљу бољег и квалитетнијег пружања услуге.

У оквиру крагујевачког Дечјег одмаралишта на Копаонику налази се трпезарија, бифе, тв сала и бесплатна интернет конекција.

Повољне цене и богат забавно-рекреативни програм пружају корисницима услуга прилику да уз скијање и санкање проведу што лепше време на овој суначној планини.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *