Летњу стручну праксу завршило 20 студената

Кроз програм Студентске летње стручне праксе, која је реализована током јула и августа у градским институцијама и установама, прошло је 20 студената Универзитета у Крагујевцу. Њима су свечано уручени сертификати.

Студентска летња стручна пракса реализована је током јула и августа у две градске управе, Водоводу, Јавном комуналном предузећу Шумадија, Историјском архиву, библиотеци „Вук Караџић“ и Дому омладине.

Млади су имали прилику да се упознају са радом у овим предузећима и установама и стекну практична знања.

Кроз летњу стручну праксу, која је 9. пут реализована у Крагујевцу, прошло је 20 студената.

Представнике градске управе и крагујевачког Универзитета радује интересовање младих за стицање нових знања која им могу бити од користи када пронађу посао.

Град ће наставити да реализује сличне пројекте. Ускоро ће бити организована стручна пракса у јавним управама за око 40 студената крагујевачког Унивезитета.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *