Лицитација за закуп ресторана на отвореним базенима

Спортско привредно друштво Раднички објавило је оглас за изадавање у закуп ресторана на отвореним базенима у Крагујевцу, за рад у летњој купалишној сезони 2019.године.

Пословни простор обухвата терасу отворених базена и просторије у приземљу. Почетна цена закупа је 1.000.000,00 (милион) динара са урачунатим ПДВ-ом.

Право учешћа на лицитацији имају сва заинтересована лица која се баве угоститељском делатношћу најмање 10 година и која су за то регистрована код надлежних органа, осим лица која имају доспела, а неизмирена, дуговања према СПД Раднички.Право учешћа има понуђач коме није изречена мера забране обављања делатности, која је на снази у време објављивања позива за подношење понуда и који је измирио доспеле порезе и друге јавне дажбине у складу са прописима Републике Србије.

Лицитациони корак износи минимално 10.000,00 динара, максимално 50.000,00 динара.

Пријаве заинтересованих уз пратећу документацију подносе се најкасније до четвртка, 06.06.2019.године у 10:30 часова.

Усмено надметање обавиће се у четвртак, 06.06.2019.године у 11:00 часова у службеним просторијама СПД Раднички, у улици Града Сирена 15.

Ближе информације о документацији, могу се добити путем телефона 034/331-958, сваког радног дана од 08 до 15 часова.

СПД Раднички Крагујевац

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *