Листа „Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну“ припремила програм инфраструктурних радова

Стручни тимови Изборне листе „Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну“, у разговору са грађанима, припремили су за сваку месну заједницу програм инфраструктурних радова, које ће реализовати у наредне четири године.

Насеље Станово имаће приоритет у решавању њихових проблема јер спада у једно од неуређених месних заједница, најавио је кандидат за градоначелника Верољуб Стевановић.

Са мештанима насеља Станово из улица Марка Загорца, Марка Симовића, Ветерничке, Топоничке и Бранка Ћопића, разговарао је Верољуб Стевановић, кандидат за градоначелника Крагујевца Изборне листе „Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну“.

Највећи проблем представља недостатак комуналне и путне инфраструктуре. Велики проблем уочен је и у улици Марка Симовића.

Верољуб Стевановић додаје да је са својим тимом угледних и успешних људи, који чине Изборну листу „СВИ НА ОВУ СТРАНУ“, осим програма за сваку месну заједницу, припремио и капиталан програм „100 пројеката“, чијом ће реализацијом, тврди, Крагујевац постати престоница развоја Србије.

https://youtu.be/mYNVYK9Mhtg

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *