Музичка школа у Крагујевцу остварила значајне резултате у 2019.

Музичка школа „др Милоје Милојевић“ у протеклој години остварила је значајне резултате када је у питању теоријско-педагошки и инструментални рад са ученицима.

Освојили су многобројне награде на такмичењима у Србији и иностранству. У наредној години планирају да наставе са учешћем на такмичењима и побољшају свој рад на свим нивоима.

Текућа школска година за крагујевачку музичку школу „др Милоје Милојевић“ може се окарактерисати као једна од успешнијих.

Обележена је многобројним јавним наступима, такмичењима у земљи и иностранству. Освојили су престижне награде на такмичењима у претходној години међу којима се свакако издвајају велики међународни успеси.

У припреми за наступе сви предавачи били су посвећени ученицима. Да би мали пијанисти остварили велики успех обезбеђен је још један клавир који су купили уз помоћ родитеља и из сопствених средстава.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *