На 11 бирачких места у Крагујевцу поновљени парламентарни избори

Због нерегуларности које је утврдила Републичка изборна комисија, на 11 бирачких места у Крагујевцу поновљено је гласање за посланике у Народној скупштини.

Право гласа у Крагујевцу има 12.467 бирача.

Гласање је поновљено на бирачком месту 43 у Основној школи Ђура Јакшић у Месној заједници Филип Кљајић, бирачком месту број 57 у кафани Краљица у Месној заједници Корићани, број 60 у Месној заједници Бресница 3, број 64 у Малим Пчелицама-Новом насељу, број 69 у бараци Дома омладине у насељу Станово, на бирачким местима број 81 и 83 у Основној школи Драгиша Луковић Шпанац у насељу Белошевац, на бирачком месту број 100 у Месној заједници Грошница, 110 у Месној заједници Јовановац, на бирачком месту 151 у Дому културе у Драгобраћи као и 159 у Основној школи Мирко Јовановић на Аеродрому.

У радном телу Републичке изборне комисије у Крагујевцу тврде да су сва бирачка места отворена на време, у 7 часова, и да није било никаквих нерегуларности.

Поновљени избори одржавају се у Крагујевцу у ванредној ситуацији.

На бирачким местима примењују све превентивне мере заштите од корона вируса.

Први прелиминарни резултати поновљених избора биће познати током вечери.

Извештава новинарка Зорица Савић Ранковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.