На Универзитету у Крагујевцу још 1.352 слободна места

За други уписни рок на факултетима Универзитета у Крагујевцу остало је 1.352 слободна места, од чега 413 за будуће бруцоше чије ће школовање бити финансирано из буџета и 939 места за самофинансирајуће.

Пријављивање за овај рок требало би да буде завршено на свим факултетима до 6. септембра, а на појединим је почело и полагање пријемног испита.

У другом уписном року за будуће бруцоше факултета Универзитета у Крагујевцу остало је мање буџетских, а више самофинансирајућих слободних места.

Ситуација, кажу, слична прошлогодишњој. У Ректорату, подсећају да, ни значајнијих корекција цена школовања у односу на прошлу годину није било.

Приридно-математички факултет у Крагујевцу, где је остало 97 слободних места за студенте који ће бити финансирани из буџета и пет за оне који ће сами плаћати своје школовање, припрема се за тестирање кандидата, које би требало да буде одржано у петак.

Сви факултети Универзитета у Крагујевцу требало би други уписни рок да заврше до 15. септембра. Уписи студената примљених у другом уписном року почињу данас, а завршавају се 13. септембра.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *