Народна странка: “Крагујевац није на ауто-путевима”

Народна странка сматра да актуелна власт не третира Крагујевац онако како заслужује четврти град по величини у Србији, а највећи терет таквог односа сносе Крагујевчани.

О томе најбоље говори то што се Крагујевац не налази на значајним ауто-путевима, као и лоши услови за пацијенте у Клиничком центру, кажу у Народној странци.

Крагујевац, који је индустријски и универзитетски центар, не налази се на главним ауто-путевима, што довољно говори о односу актуелне власти према четвртом граду по величини у Србији, кажу у Народној странци.

Држава још није завршила деоницу ауто-пута према Баточини чиме је, како тврде у овој политичкој организацији, град одсечен од Коридора 10, док су поједини регионални центри измештени из Крагујевца.

О односу актуелне власти према Крагујевцу показује и стање у Клиничком центру, поручују из Народне странке.

У Народној странци кажу да је Крагујевац добио највише средстава из државних буџетских резерви, али се град и даље задужује, за шта ће, тврде, локална власт морати да да одговоре грађанима.

Народна странка остаје доследна одлуци да бојкотује предстојеће изборе јер сматра да је то једини начин да актуелна власт изгуби легитимитет.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *