Наставља се асфалтирање улица у Станову

Екипе Јавно комуналног предузећа „Шумадија“ у насељу Станово завршиле су асфалтирање улица Отокара Кершованија и Паје Јовановића.

У месној заједници Станово планирано је асфалтрање још три улице, тако да ће у овој грађевинској сезони највеће приградско насеље добити укупно седам саобраћајница у којима ће се житељи али возила кретати у бољим и безбеднијим условима.

После радова на асфалтирању улица Саве Шумановића и Богосава Петровића, у насељу Станово у две улице радови се приводе крају.

Улице у којима се кретање одвијало отежано, поготово у зимском периоду сада су добиле основно уређење.

Асфалтирање улица Отокара Кершованија и Паје Јовановића део су редовног годишњег плана одржавања  Јавно комуналног предузећа „Шумадија“.

Уколико временски услови буду наклоњени у наредном периоду, у насељу Станово планирано је асфалтирање још три улице: Тамнавске, Кабларске, Космајског одреда.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *