Нормализовано снабдевање топлотном енергијом

Због квара на делу магистралног топловода, правац центар, јуче, у поподневним часовима без грејања је остало око 4000 потрошача.

У крагујевачкој топлани кажу да је, након интервенције дежурних екипа, нормализовано снабдевање потрошача топлотном енергијом.

У централном делу града, топлотном енергијом из магистралног топловода, снабдева се 4200 корисника што је трећина потрошача из матичне локације котларнице Застава.

Због озбиљности квара дежурне екипе Енергетике интевенисале су пред крај грејног дана, како би у домовима у јутарњим сатима поново били топли радијатори.

Након интервенције радника одржавања на градским инсталацијама Енергетике, снабдевање потрошача на магистралном делу топловода правац центар је нормализовано у преподневним сатима.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *