Нови позив за упис у приватне вртиће

Градска управа за друштвене делатности и послове са грађанима расписала је трећи Јавни позив за подношење Захтева за признавање права на накнаду дела трошкова боравка деце у приватним предшколским установама за радну 2020/21. годину деце која се налазе на листи чекања закључно са 61 бодом.

Захтев се подноси на обрасцу који се може преузети на званичној интернет страници града или узети лично, а предаје Градској управи за друштвене делатности и послове са грађанима у Крагујевцу, Улица Цара Лазара 15, у периоду од 26. октобра закључно са 20. новембром 2020. године, у времену од 9,00 – 14,00 сати.

У циљу заштите грађана и спречавања могућности ширења заразне болести Ковид 19, Градска управа за друштвене делатности и послове са грађанима обавештава родитеље да захтеве могу поднети електронским путем.

Пре попуњавања обрасца, обавезно прегледати расположиве капацитете приватних предшколских установа у погледу година старости детета и обавезно назначити уколико дете већ иде у неки од вртића на привикавање.

Уколико је родитељ здравствени радник уз захтев се доставља и скенирана потврда здравствене установе у којој је родитељ запослен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *