Ново руководство у Покрету „За наш град“

Покрет „За наш град“ одржао je прву конференцију са новим руководством, које ће наставити своје опозиционо деловање у наредном периоду.

Успели су да сачувају своју одборничку групу и уложили су преко 60 амандмана на Одлуке у локалном парламенту, што говори, како оцењују у Покрету „За наш град“ да су озбиљна опозициона организација.

На другој скупштини Покрета „За наш град“ основано је ново руководство, које ће имати задатак да обезбеди још веће поверење грађана на следећим локалним изборима 2020. године.

Према оцени овог покрета, то је постизање двоструког резултата. Циљ је према речима председника Управног одбора Далибора Јекића да грађанима приближе визију развоја града Крагујевца.

У години јубилеја када се слави 200 година од оснивања прве престонице модерне Србије, нема много разалога за задовољство, с обзиром на стање у граду, истакнуто је на данашњој конференцији.

Крагујевац је град без инвестиција, лоше инфраструктуре, власт нема комуникацију са својим грађанима и привредом, поручио је Јекић.

Због ових аргумената и намере да понуде нова решења, представници овог покрета најавили су снажније деловање на дневно политичком лолалном нивоу.

Новина у Покрету „За наш град“ је и оснивање Форума сениора, којим желе да изађу у сусрет најстаријим крагујевчанима и побољшају њихову друштвену улогу.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *