Новогодишњи пакетићи за децу са посебним потребама

Члановима Клуба младих Особа са инвалидитетом и Удружења родитеља деце са посебним потребама “Егал” уручени су новогодишњи пакетићи

Донатор је хуманитарна организација из Велике Британије.

Породице из Шкотске и ове године су брижно припремиле новогодишње пакетиће којима су обрадовали децу са инвалидитетом у Крагујевцу.

Захваљујући хуманиратној организацији из Велике Британије пакетиће је добило 75 чланова Удружења родитеља малишана са посебним потребама „Егал“ и Клуба младих ОСИ.

Удружење родитеља лица са посебним потребама „Егал“ окупља 40 породица и више од 100 корисника. Активности удружења усмерене су ка стварању позитивне слике у друштву о особама са инвалидитетом како би се умањиле предрасуде и дискриминација.

Из Клуба младих ОСИ и Удружења „Егал“, који сами финансирају своје активности, апеловали су на све људе добре воље и организације да донацијама помогну њихов рад и обрадују особе којима је потребна помоћ и пажња друштва, нарочито пред празнике.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *