НС: Крагујевац изостављен са међународних коридора

Повереништво Народне станке у Крагујевцу, на конференцији за медије, упутило је критике на потезе актуелне републичке власти која, како оцењују, изолује Крагујевац тиме што се центар Шумадије изоставља са нових путних деоница, односно међународних коридора.

Народна станка остаје при ставу да предстојеће изборе опозиција треба да бојкотује.

Повереници Народне странке су између осталог поставили питање зашто ће предстојећа изградња Моравичког коридора коштати 300 милиона евра више од првобитно најављених 500 милиона евра и критиковали најављено задуживање грађана Србије за ту инвестицију.

Траса је исте дужине, али не и цена која ће, како се најављује, за изградњу коридора коштати 800 милиона евра најмање.
Повереници Народне странке незадовољни су и тиме што ресорни министри не достављају одговоре јавности, грађанима и политичким актерима јер новац из републичког буџета припада свим грађанима Србије.

То су само неки од разлога који утичу да опозиција остане доследна при одлуци да бојкотује изборе.

Повереници Народне странке критиковали су актуелну власт јер ни деценију после доласка Фијата у Крагујевцу није завршен ауто пут до Баточине.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *