Одиграна представа „Недозвани“ у КСТ-у

Ревија позоришних представа „Јоакимови дани“, која се сваке године организује у оквиру Мајских свечаности настављена је представом „Недозвани“, Нас театра из Горњег Милановца.

По тексту Момчила Настасијевића, у режији југа Радивојевића, ансамбл Нас тетара донео је причу о породици и борби између добра и зла.

Манифестација Јоакимови дани посвећена је домаћем писцу и сваке године, у мају месецу, Књажевско – српски тетар је домаћин позоришним ансамблима из целе Србије.

Нас Театар из Горњег Милановца, као гост традиционалне манифестације, представио се делом Момчила Настасијевића „Недозвани“.

Тема представе, коју је режирао Југ Радивојевић, базирана је на односу добра и зла и питању суштине човека.

Радња представе смештена је у тридесете године 20. века и говори о распаду једне прородице, у којој су се нашли углавном интелектуалци. Увек актуелна тема, како у прошлом тако и у годинама овог века.

У наставку Јоакимових дана очекује нас још девет представа како нашег театра тако и гостујућих ансамбала из Ужица и Зајечара.

У представи „Недозвани“, за коју је владало велико интересовање код наше публике, играју Страхиња Блажић, Марија Стокић, Татјана Димитријевић, Иван Перковић, Александар Ристановић и Анита Стојадиновић.

Овогодишњу ревију позоришних представа затвориће прдстава „Сведобро“, ансамбла Народног позоришта из Ужица.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *