Одржана Оснивачка скупштина Народног покрета „Волим село своје“

У Дому културе у Кутлову одржана је Оснивачка скупштина Народног покрета „Волим село своје“, са циљем да се мештани и љубитељи села удруже, а како би зауставили пропадање села и поспешили развој пољопривредне производње.
Први и главни циљ Народног покрета „Волим село своје“ је учешће на предстојећим локалним изборима 2020. године.

У овом покрету најављују да ће формирати листу кандидата за одборнике, коју ће чинити искључиво мештани сеоског подручја у околини Крагујевца.

Такође, чланови Покрета ће, кроз легалне институције система, покушати да дођу до најбољих решења која би била у корист села, најавио је Јовица Радовановић, председник Народног покрета „Волим село своје“.

Народни покрет „Волим село своје“ је удружење пољопривредних произвођача, стручњака пољопривредне струке, откупљивача, прерађивача и потрошача пољопривредних производа.

Кампању за развој крагујевачког села започињу иницијативом да се пет процената градског буџета сваке године издваја за развој аграра.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *