Октобарски здравствени дани по 45. пут у Крагујевцу

У организацији Српског лекарског друштва Окружне подружнице Крагујевац, предавања у оквиру Октобарских здравствених дана први пут су одржана из сале хотела Крагујевац, на даљину.

Саветовање је акредитовано као национални конгрес са међународним учешћем.

Октобарски здравствени дани, традиционално, по 45. пут у Крагујевцу окупљају чланове Српског лекарског друштва и других здравствених радника са циљем да се унапреде знања, вештине и ставови у складу са савременим токовима медицине.

Учесници могу да стекну нова знања, вештине и ставове и кроз различите форме скупа унапређују интеракцију са колагама и јавношћу. У складу са измењеним начином живота, овај пут мањи број лекара учествовао је директно, остали су се видели он лајн.

Одлуком Здравственог савета Србије, 45. Октобарски здравствени дани су акредитовани као национални конгрес са међународним учешћем лекара, стоматолога, биохемичара, фармацеута, медицинских сестара и техничара.

Иначе, сви прихваћени радови су објављени у форми сажетка у Медицинском часопису који прати овај скуп.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *