Откриј какав те новембар чека у Плази

Од поклона, до сигурности „Црног петка“ и врхунских попуста

Новембар је месец који полако најављује празничну атмосферу и зато током овог месеца посетиоце Шопинг центра Крагујевац Плаза чекају богате понуде омиљених брендова, специјални поклони, а од 27. до 29. новембра и сјајни попусти током „Black Friday“ продуженог викенда.

И ове године се снижења током „Black Friday“ преливају у дане викенда, за опуштено уживање у „споју неспојивог“ – сјајним избором и највећим попустима популарних брендова. Ту су иизненађења за купохоличаре, јер ће се током овог периода наставити акција поделе поклон ваучера за шопинг у радњама одабраних брендова.

Куповину нових модних комада, зимске одеће и обуће, аксесора, електронике или асортимана за кућу, посетиоци могу да планирају уз кафу или укусне залогаје у ресторанском делу центра. Такође, љубитеље добрих филмова чекају нови наслови у угодној атмосфери Cineplexx биоскопа Крагујевац Плаза.

Шопинг центар Крагујевац Плаза ради по свим званично прописаним хигијенским и безбедносним мерама. Обавезне су заштитне маске и одржавање дистанце, како би се сви посетиоци и запослени осећали сигурно током посете и куповине у центру који има међународни сертификат о безбедности. Крагујевац Плаза центар ће у наредном периоду радити у измењеном режиму, у складу са новим одлукама Владе Републике Србије за сузбијање пандемије корона вируса.

Све информације о дешавањима у Крагујевац Плаза центру, као и „Black Friday“ попустима, можете наћи на сајту или Facebook и Instagram профилима центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *