Отворен 11. Сајам грађевинарства у Крагујевцу

Под покровитељством Града и у сарадњи са Инжењерском комором Србије, на Шумадија сајму отворен је једанаести Сајам грађевинарства који траје до 1. марта.

Током манифестације, Крагујевчани ће моћи да посете штандове керамике, водоинсталационог материјала и беле технике.

Посетиоце очекује разноврстан пратећи програм, понуда грађевинског материјала и опреме за градњу по сајамским ценама.

Сајам грађевинарства је друга манифестација од почетка године,а укупно ће бити организовано 20 сајамских смотри у току године.

Тродневну манифестацију, Сајам грађевинарства, посетиоци ће моћи да погледају и уједно да се информишу о новинама у грађевинским материјалима и опреми за градњу.

Планирани су стручни семинари и предавања која организују инжењерска комора Србије, Грађевински кластер Шумадије и Поморавља, Привредна комора Крагујевац и Регионална агенција за економски развој Шумадије и Поморавља, а под покровитељством локалне самоуправе.

Љубитељи грађевинарства моћи ће да погледају штандове 45 излагача: керамике, водоинталационог материјала и беле технике.

Сајам грађевинарства је један од најзахтевнијих за организацију, јер грађевинци не напуштају локалитете на којима се ради, поготово ако није било зимских прекида, јер су временски услови били наклоњени радовима на отвореном.

За све посетиоце обезбеђени су бесплатан улаз и паркинг. Радно време Шумадија сајма током сајма Грађевинарства: 29. фебруара од 10 до 18 часова док ће 1. марта бити отворен од 10 до 15 часова.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *