Паркинзи за бицикле на неколико локација у граду

Јавно комунално предузеће Шумадија данас је у Пешачкој зони поставило рамове за одлагање и паркирање бицикала и тиме проширило капацитете за безбедно одлагање бицикала на више локација у Граду.

Паркинзи за бицикле, такозвани „фикс стајлинзи“ су постављени на још пет најфреквентнијих локација.

Последњих месеци вишеструко је повећан број бициклиста на улицама који у пандемији корона вируса користе ово најсигурније средство за превоз.

Како би Крагујевчанима изашло у сусрет и обезбедило сигурну вожњу, Јавно комунално предузеће Шумадија је у пешачкој зони поставило сталке за одлагање и паркирање бицикала.

Поред постојећих три, рамови за одлагање и паркирање бицикала постављени су на још пет локација у граду, чиме су капацитети за безбедно одлагање бицикала значајно проширени.

Такозване „фикс стајлинге“ поред пешачке зоне, сада могу да користе бициклисти испред зграде БИЦ-а, на улазу у Велики парк, испред Креативног парка и код хотела Зеленгора.

Извештава новинар Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *