Пензионери из Крагујевца и Крушевца на заједничком дружењу

Градско удружење пензионера има традиционално добру сарадњу са бројним удружењима у Србији.

Дружење, заједнички програми, спортске игре, солидарна помоћ, путовања и излети само су део активности које припадници трећег доба годинама организују.

У Крагујевцу су на позив Градског удружења пензионера боравили гости из Крушевца са којима су Крагујевчани после културно уметничког програма организовали забаву и дружење.

Гости из Крушевца дошли су у Крагујевац и узвратили посету, јер су крагујевачки пензионери недавно боравили у Рибарској бањи а домаћини су им били Крушевљани.

У сали удружења и Крушевљани и Крагујевчани обучени у народну ношњу извели су кратак културно уметнички програм певајући изворне песме.

Крушевачки пензионери радо су се одазвали позиву и дошли у Крагујевац, а сарадња два удружења биће наставњена и убудуће јер су остварена пријатељства.

Крагујевачки пензионери радо бораве у удружењу.

Кажу да понекад тешку животну свакодневицу, испуњену самоћом оплемене дружењем са вршњацима.

Има и оних који треће животно, доживљавају “златним” добом.

Гости из Крушевца провели су лепо вече уз дружење са својим пријатељима у Крагујевцу а долазак у наш град за многе од њих је био од великог значаја.

Пензионери два града провели су вече уз дружење, песму и игру уз обећање да ће што пре уприличити нов сусрет.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *