“Пимп зона” у Крагујевцу

Поводом предстојећег Светског првенства у фудбалу у Русији, Национални Радио С организовао је широм земље забавно такмичење у акцији “Пимп зона”.

Победник у сваком Граду има прилику да отпутује у Москву на првенство у фудбалу са 10 својих пријатеља. Караван “Пимп зона” вечерас је гостовао у Крагујевцу.

Крагујечани су у Пешачкој зони имали шансу да учешћем у забавном спортском догађају покушају да обезбеде одлазак на Светско првенство у фудбалу.

Без обзира на пол и године, за такмичење могу да се пријаве сви грађани Србије. Радио С у девет градова Србије организовао је “Пимп зону”.

Пријављени учесници имају задатак да било којим делом тела, без помоћи руку покажу вештину пимповања фудбалске лопте, а квиз је пратећи део програма. Поред организатора, забавну акцију је подржао и Град Крагујевац.

Прилику да покушају да освоје награду, пут за себе и десет пријатеља на фудбалско првенство у Русији искористили су и крагујевчани.

У Пешачкој зони код Крста такмичари су се одлично забавили, јер учесници нису професионални спортисти. Победник “Пимп зоне” из града у коме је учествовао биће један од девет финалиста.

Извештава новинарка РТК Тамара Пантелић Јеремић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *