ПОКС организовао превентивне прегледе у МЗ Корићани

Активисти Удружења грађана Покрета обнове Краљевине Србије организовали су акцију бесплатних здравствених прегледа мештана у Месној заједници Корићани.

На тај начин омогућили су свима који живе у овом насељу превентивне прегледе, без обзира да ли имају здравствено осигурање.

Акцији коју је организовало Удружење грађана Покрета обнове Краљевине Србије придружили су се и здравствени радници, а сви заједно радили су на превентиви, са циљем да се утврди здравствено стање становника Корићана.

У просторијама Месне заједнице здравствени радници мерили су грашшанима крвни притисак, ниво шећера у крви, а организован је и очни преглед.

Удружење грађана Покрета обнове Краљевине Србије подсећа да организује бесплатне здравствене прегледе не само у приградским насељима, већ и у сеоским срединама, али и тамо где грађани покрену иницијативу, или за то има потребе.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *