ПОКС представио своје планове уређења насеља Аеродром

Коалиција „За Краљевину Србију – Крагујевац мој главни град“ представила је своје виђење уређења насеља Аеродром.

Представници ове изборне листе залагаће се за урбано уређење Шумаричког језера.

Планирају и оплемељивање великих простора између стамбених блокова, где би био направљен савремен трг посвећен храбрим пилотима који су бранили државу на почетку Другог светског рата.

Представници коалиције „За Краљевину Србију – Крагујевац мој главни град“ сматрају да насеље Аеродром са 36.000 становника треба да има садржаје који одликују један град.

Досадашње локалне власти, осим размишљања о изградњи тржних центара и стамбених зграда, нису имале идеју како да оплемене велики простор између стамбених блокова, кажу у овој коалицији.

У коалицији „За Краљевину Србију – Крагујевац мој главни град“ сматрају да Крагујевац мора да се развија у складу са потребама грађана.

Шумаричко језеро треба да буде уређено на модеран начин, као и простор код школе „Мирко Јовановић“, кажу представници ове коалиције.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *