Пожар у вртићу Лане без већих последица

У вртићу „Лане“ у насељу Бубањ јутрос је избио пожар. Захваљујући правовременој реакцији запослених и ватрогасне екипе пожар, који је избио у вешерници, брзо је саниран.

Из Предшколске установе „Нада Наумовић“ поручују да ће веома брзо, након чишћења и проветравања просторија, рад вртића бити настављен по уобичајеном распореду.

Запослени у вртићу „Лане“ у насељу Бубањ, јутрос око 8 часова, приметили су да је почела да гори једна од машина за веш које се налазе у вешерници, у подрумским просторијама. Запослени и родитељи деце одмах су предузели све потребне мере како би се спречиле веће последице.

Интервенцијом ватрогасне јединице пожар је брзо саниран и спречена је евентуална већа штета. На месту пожара остао је само непријатни мирис дима због чега деца данас нису боравила у вртићу.

У обданиште „лане“ иде око 130 деце. Из Предшколске установе поручују да нема разлога за страх родитеља. Након чишћења, вртић ће наставити са уобичајеним радом.

Крагујевачким ватрогасцима позив из вртића „Лане“ био је 1378. од почетка године. По броју пожара и интервенција ова година биће међу првих пет од оснивања Ватрогасно-спасилачке бригаде у Крагујевцу.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *