Предата изборна листа “Ивица Дачић СПС – ЈС Драган Марковић Палма”

Након предаје изборне листе „Ивица Дачић СПС – ЈС Драган Марковић Палма“, одржана је 10. седница Градске изборне комисије, на којој је донет закључак којим се утврђује да изборна листа Ивица Дачић Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма, нема потпуну документацију.

Због тога је Градска изборна комисија наложила да Коалиција Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија најкасније у року од 48 сати од достављања овог закључка отклони наведене недостатке.

Носилац изборне листе „Ивица Дачић СПС – ЈС Драган Марковић Палма“ за локалне изборе, Славица Ђукић Дејановић је новинарима рекла да очекује да ће ови избори проћи у атмосфери која је у складу са традицијом Крагујевца, града врло квалитетних људи, чији грађани очекују од избора један нови период у коме ће се ствари покренути још више и још напред.

Коалиција Социјалистичка партија Србије и Јединствене Србије је, како тврде, за два дана прикупила око три хиљаде потписа подршке.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *