Представљени радови конкурса „Стварајмо заједно“

У организацији Школске управе и Центра за образовање из Крагујевца, представљени су радови пристигли на конкурс „Стварајмо заједно“.

Васпитачи, наставници и професори приказали су методе рада и организацију часова, али и предузетничке радионице. Најбољима су уручене награде.

Мноштво тема, практичних радова и метода рада, потврђују да је конкурс који су други пут организовали Школска управа и Центар за образовање био успешан.

Сви који учествују у васпитно-образовном раду, од вртића па до средљих школа, могли су да конкуришу и да представе своје радове.

Организатори се надају да ће ова трибина постати традиционална и да ће наредне године на конкурс пристићи већи број радова.

Најбољи је пројекат Прве техничке школе „Геометрија земаља”, док је друго место припало Средњој школи из Кнића за производњу сапуна.

Презентација радова пристиглих на конкурс „Стварајмо заједно“ је прилика да се присутни упознају са новим наставним методама, пројектном наставом, али и успешним предузетничким образовањем.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *