Представници града Крагујевца посетили вишечлану породицу Зувић

Члан Привременог органа града Крагујевца Мирослав Петрашиновић и чланица Комисије за социјалну политику, здравство и образовање Гордана Дамњановић посетили су породицу Зувић из Цветојевца која има осморо деце.

Зувићи из Цветојевца су једна од малобројних породица са пуно деце на територији града Крагујевца. Срђан и Јасмина имају осморо деце – пет синова и три кћерке узраста од две до 19 година, а најстарија девојчица која не живи са родитељима недавно је засновала своју породицу. Живот вишечлане породице је, кажу Зувићи, диманичан.

Са условима живота чланова ове породице данас су се упознали представници града Крагујевца, који су овом приликом подестили на бројне мере пронаталитетне политике које се спроводе како на локалном, тако и на републичком ниву. Они су Зувићима понудили подршку локалне самоуправе у превазилажењу појединих проблема са којима су суочени.

У духу предстојећих новогодишњих и божићних празника, Зувићима су уручени пригодни поклони, којима су се посебно обрадовали најмлађи чланови ове породице.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *