Предузеће Трнава Промет спроводи све мере заштите

Предузеће Трнава Промет поред редовне снабдевености средствима за дезинфекцију, у својим малопродајним објектима спроводе све мере заштите према препорукама Владе Србије и Града Крагујевца, а у циљу заштите здравља потрошача.

У малопродајним објектима Трнаве Промет на територији читавог града се спроводе мере заштите према препорукама Владе Србије и Града Крагујевца.

Запослени носе рукавице и заштитне маске.

На улазу у сваки објекат постављен је апарат за дезинфекцију руку, дезобаријера за обућу и сваки потрошач који улази у објекат добија рукавице за једнократну употребу.

Ово је једно од ретких предузећа у граду, које у својим објектима спроводе све мере заштите, у циљу очувања здравља потрошача и запослених.

Предузеће Трнава Промет обезбедило је продају памучних заштитних маски у свим малопродајним објектима по цени од 65 динара, цена 70 процентног алкохола се продаје за 320 динара по литру.

Радње се редовно снабдевају тако да не постоји несташица основних животних намирница.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *