Преко 11500 хиљада посетилаца на 28 концерата Музичког центра у 2019.

Музички центар Крагујевац је у 2019. години успешно реализовао 28 концерата, 26 одржаних у Крагујевцу, док су два представљена и београдској публици у Коларчевој задужбини.

Концертну сезону и 2019. годину у овој установи културе, обележио је концерт Крагујевачког академског оркестра акордеониста али и број од 11 500 посетилаца који су присуствовали програмима.

У години на измаку све установе културе сумирају резултате које су постигли. Музички центар Крагујевац може да се похвали са 28 успешно реализованих концерата, од којих су два изведена у Београду.

У Коларчевој задужбини наступио је Крагујевачки академски оркестар акордеониста са Влатком Стефановским, који је Крагујевчане али и Београђане оставио без речи. Тај концерт је обележио сезону.

Организација великих догађаја, попут Дана града и дочека Нове године обавезују Музички центар да и у 2020. години остану на истом или вишем нивоу пословања.

Јануар 2020. биће и званичан почетак још једне концертне сезоне. У организацији Музичког центра биће одржан дочек Православне Нове године.

На Тргу код крста за време празника наступиће Рибља чорба,Дејан Петровић и Биг бенд, Сара Јо као и ди џејеви.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *