Проблеми у испоруци топлотне енергије

Проблеми техничке природе који ометају испоруку топлотне енергије корисницима на подручју Крагујевца биће решени наредних дана, кажу у „Енергетици“.

Према речима надлежних, кварови на подстаницама су карактеристични за почетак грејне сезоне, али корисници не треба да буду забринути, јер ће се снабдевање топлотном енергијом предстојећих месеци одвијати несметано.

Због чега су радијатори у појединим деловима града хладни или недовољно топли, иако је грејна сезона званично почела 15. октобра, питање је које корисници система даљинског грејања ових дана постављају запосленима у „Енергетици“. Одговор је једноставан – узрок је квар на подстаницама, кажу надлежни.

У већини крагујевачких насеља грејна сезона је почела успешно, а поменути кварови биће отклоњени наредних дана.

У „Енергетици“ кажу да грађани не трена да буду забринути и да ће се снабдевање топлотном енергијом предстојећих месеци одвијати несметано.

У „Енергетици“ подсећају да станари стамбених зграда о проблему са грејањем треба да обавесте управника стамбене заједнице.

Проблем, такође, могу да пријаве и „Енергетици“ на број телефона 08000 34 033, која ће послати екипу на терен како би евентуални квар био отклоњен.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *