Проблеми у појединим деловима града због великих падавина

Због велике количине падавина у појединим деловима града канализација јуче није могла да прими велику количину падавина, па су поједини објекти поплављени.

Највећи проблем био је у насељу Ердеч, у улици Богољуба Чукића, као и у улици Ђенерала Ковачевића код Мале Маге.

Мештани Ердеча који живе у улици Богољуба Чукића, мораће да сачекају изградњу одводних канала, који би воду која се скупља у улици одводили даље.

Због кише која је јуче падала, улица је поплављена, па је због тога било проблема и у саобраћају.

Поред тога, актуелан је и стари проблем нерешених имовинско-правних односа.

Због велике количине падавине, поново су актуелизовани и дугогодишњи проблеми грађана у улици Ђенерала Ковачевића, где су после сваке веће кише, стамбени објекти поплављени, нарочито они који се граниче са војним земљиштем.

Становници ових улица тврде да, након падавина, не могу изаћи ван дворишта због воде и, како кажу, не могу да се одбране од воде која им улази у куће.

Једино решење је, према речима надлежних, повећање капацитета одводних цеви и колектора који скупљају воду на том простору.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *