Продајна изложба „Као некад“ у Геронтолошком центру

Геронтолошки центар у Крагујевцу, у оквиру обележавања Месеца старијих, организатор је продајне изложбе „Као некад“, која је приређена у просторијама центра.

Позив на вашар „Као некад“ ове године добили су и корисници услуга геронтолошких центара из Матарушке бање, Јагодине, Ниша, Руме, Крушевца, Књажевца, Деспотовца, Смедерева и Обреновца, а на изложби су се нашле и рукотворине штићеника Завода за збрињавање одраслих „Мале Пчелице“, Центра за развој услуга социјалне заштите „Књегиња Љубица“, Центра за породични смештај и усвојење у Крагујевцу, као и ученика школе „Вукашин Марковић“ и крагујевачког Црвеног крста.

Организатор наводи да је припремањем вашара, покушао да кроз песму и игру оживи дух старих времена и традицију оваквих окупљања.

Приход од продаје рукотворина намењен је делом корисницима услуга центра, а делом за набавку материјала.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.