Први Сајам привредних возила у Крагујевцу

Први Сајам привредних возила „Транстек 2019“ на коме ће бити представљено више од 80 различитих модела возила реномираних светских брендова биће одржан на Шумадија сајму од 10. до 12. октобра.

Организатор сајма је компанија „Политек“ ДОО из Крагујевца. Манифестацију организује уз подршку Привредне коморе Србије, Регионалне привредне коморе Крагујевац , Шумадијског и Поморавског управног округа, и града Крагујевца.

Излагачи на сајму су најпознатији светски брендови лаких доставних возила, тегљача и камиона Мерцедес, Ивеко, Фијат, Рено, Волво, Сканија и многи други.

На сајму ће бити представљена широка палета возила у области транспорта као и најновији трендови додатне опреме.

Сајам ће окупити представнике финансијских организација, произвођача опреме, референтних институција а пратећи програм сајма ће кроз презентације и панел дискусије бити прилика за размену искустава и стицање нових сазнања о актуелним трендовима у овој области.

Сајам привредних возила „Транстек 2019“ представља једну од најзначајнијих комерцијалних сајамских манифестација овог типа, на којој ће се представити више од тридесет излагача.

Посебан значај је и у томе што је реч о индустрији возила која има трендове раста производње.

Окупљање представника транспортне индустрије на једном месту има велики значај имајући у виду повећане спољно трговинске размене, истакли су представници Регионалне коморе Крагујевац.

Прва сајамска манифестација овог типа биће отворена 10. октобра у 11 часова на Шумадија сајму.

Возила и пратећа опрема ће бити изложени у сајамској хали и партеру испред зграде сајма.

Сајамска хала ће до 12. октобра бити отворена за посетиоце од 10 до 18 часова.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *