ПЗНГ: Захтев за оставком Недељка Манојловића

Одборничка група Покрет за наш Град упутила је Градској управи Захтев за подношење оставке члана Градског већа за област образовања Недељка Манојловића.

Покрет за наш Град замера Манојловићу да је 25. јула на пријему у згради Градске управе за најбоље ученике крагујевачких основних школа који су боравили у Питештију, како кажу јавност довео у забуну.

Одборници Покрета за наш град у Захтеву истичу, да нису сви најбољи ђаци, односно ђаци генерације отишли у Питешти и позивају се на пример, да најбољи ученик Основне школе Светозар Марковић није награђен путовањем и постављају питање да ли је овај пут начињен преседан да се не награде сви ђаци генерације већ да се примени критеријум оцене на полугодишту.

Шеф Одборничке групе Покрета за наш град, Милош Анђелковић у Захтеву истиче да ако су у Питешти путовали ђаци генерације онда је учињена не само велика неправда према једном детету, већ је нанета и штета граду Крагујевцу.

Анђелковић се пита шта по Манојловићу представља подстрек за будуће генерације и позива га да поднесе оставку.

Члан Градског већа за област образовања Недељко Манојловић током дана није коментарисао Захтев за подношење оставке који стиже из Покрета за наш град.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *