Рад дежурних служби за Дан државности

Због обележавања Дана државности, Сретења, 15. и 16. фебруар су нерадни дани. Здравствене службе, апотеке, пошта и јавни превоз раде скраћено, односно организована су дежурства за хитне случајеве.

Због празника 15. и 16. фебруара, Дом здравља Крагујевац организовао је рад у Здравственој станици број 4, у служби за здравствену заштиту школске деце од 7 до 20 сати. Исто радно време има Служба за здравствену заштиту предшколске деце, у кругу крагујевачког Клиничког центра и Служба кућног лечења.

И у градским апотекама су организована дежурства, а само ће апотека Бубањ радити уобичајено 24 часа. На Дан државности апотеке “Авала”, “1. мај”, “29. новембар”, “Шумадија” и “Станово” раде од 8 до 20 сати, “Топола” и “Шаторња” од 8 до 12, а “Баточина” од 8 до 17 часова. У суботу, 16. фебруара, апотеке “1. мај”, “29. новембар” и “Шумадија” радиће од 8 до 20 часова, “Авала” од 8 до 15, а “Станово”, “Топола”, “Баточина” и “Шаторња” од 8 до 12 сати.

За време празника, градски и приградски превоз саобраћа по раду вожње за недељу и државни празник.

Због Дана државности не раде ни поште у Крагујевцу, осим дежрних у Шопинг центру “Крагујевац Плаза” и “Рода центру”.

Пошта у Шопинг центру “Крагујевац Плаза” ради од 10 до 20 сати, а у “Рода центру” од 8 до 20 часова.

Шопинг центар “Крагујевац Плаза” ради уобичајено од 10 до 22 сата.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *