Реконструисана фискултурна сала у Трговинско-угоститељској школи

Фискултурна сала у Трговинско-угоститељској школи „Тоза Драговић“ је реконструисана након више година како би ученици имали боље услове за извођење наставе физичког васпитања.

Локална самоуправа је за ову сврху определила средства у износу од 660 хиљада динара.

Промоција спорта код младих и стварање бољих услова за извођење наставе физичког васпитања у основним и средњим школама на територији Крагујевца је мисија локалне самоуправе која је настављена и ове године.

Сала за физичко у Трговинско-угоститељској школи „Тоза Драговић“ последњих осам година није реновирана и подлога је била у веома лошем стању.
Реконструкцијом паркета сала је добила потпуно нови изглед.

Град Крагујевац је у прошлој години финасирао рекунструкцију 5пет фискултирних сала у основним и средњим школама. Ово је прва сала за физичко у овој години која је реновирана.

За ову годину у плану је и реконструкција фискултурне сале у Оснопвној школи „Станислав Сремчевић“ која је приоритет због веома лоших услова за одржавање наставе.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *