Реконструисано игралиште предато на употребу грађанима Багремара

Члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић предао је на употребу реконструисано спортско игралиште грађанима Багремара.

Радове у вредности од 450 хиљада динара, које је финансирала локална самоуправа, извело је предузеће за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом Шумадија д.о.о.

Прва фаза реновирања отвореног игралишта за мале спортове у насељу Багремар је завршена, а терен је предат Багремарцима на употребу.

Да би игралиште могло да се користи и током вечерњих сати, град Крагујевац ће финансирати расвету.

Радове, за које је из градског буџета издвојено 450 хиљада динара, изводило је крагујевачко предузеће за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом Шумадија.

Становници Багремара задовољни су што је после дуго година спортско игралиште приведено намени.

Надају се да ће на малом терену одрасти неки нови успешни спортисти по којима је ово крагујевачко насеље итекако познато.

Из градске управе поручују да ће и даље са задовољством издвајати средства за спортска и дечја игралишта, јер се тиме ствара лепши амбијент за живот Крагујечана, а посебно деце.

Према плану, врло брзо биће реконструисано и спортско игралиште у насељу Шумарице.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *