Сајам аутомобила од 7. до 9. децембра

Традиционални Сајам аутомобила, тринаести по реду, биће одржан на Шумадија сајму од 7. до 9. децембра.

Више од двадесет брендираних излагача представиће своје аутомобиле у хали Градског сајмишта, док ће пратећи програм бити изложен на платоу испред сајамске зграде.

За ову сајамску манифестацију били су заинтересовани лидери аутомобилске индустрије попут “Мерцедеса” и „Аудија“ који, због малог простора за излагање, неће учествовати на овом сајму. Велико изненађење ове године је присуство „Јагуара“ и „Фокуса“.

Крагујевац је град аутомобила јер је од 1955. године када је са производних трака сишао први Фијатов модел из фабрике „Застава“, популарни „фића“, у нашем граду произведено више од четири милиона возила.

Богата аутомобилска историја у Крагујевцу и велика наклоњеност Крагујевчана према аутомобилима условили су велику посећеност на Сајму аутомобила који се, на Шумадија сајму, организује већ 12 година.

На овој сајамској манифестацији, ове године, излаже више од 20 брендираних излагача који ће, током сајма, на простору од 1600 квадрата, представити најновије моделе аутомобила.

Запослени на Шумадија сајму наводе да је и ове године био заинтересован велки број излагача.

Посетиоце који дођу на сајам очекује и једна новина. Осим аутомобила биће представљен и програм електричних бицикала.
Иначе, током ове године на Шумадија сајму организовано је више од 20 сајамских манифестација, а запослени ове установе наводе да су задовољни резултатима рада.

Сајам аутомобила биће свечано отворен у петак, 7. децембра. Радно време сајамске хале је од 10 до 18 часова.

Улазна карта кошта симболичних сто динара, док је паркинг бесплатан. До краја године на Шумадија сајму биће организована још једна сајамска манифестација, „Зимска чаролија“, која ће бити намењена најмлађим суграђанима.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *