Сајам цвећа од 19. до 21. априла

Традиционални сајам хортикултуре биће одржан од 19. до 21. априла, на Шумадија сајму, где ће се, на више од 3500 квадрата, окупити преко 100 излагача из области хортикултуре и сродних делатности, са територије целе Србије.

Ове године, сајам ће обрадовати и најмлађе посетиоце са опремом за вртиће.

Сајамске хале отворене су од 10 до 20 часова, а последњег дана до 18 часова. Улаз и паркинг Шумадија сајма су слободни.

На сајму, љубитељима цвећа и украсних биљака, ове године, представиће се преко 100 излагача, из области хортикултуре и сродних делатности, са територије целе Србије, и то на више од 3500 квадарата, како у хали тако и на платоу Шумадија сајма.

Међу излагачима ће се наћи велики и индивидуални произвођачи, увозници и дистрибутери семенске робе, садног и дендро материјала, цвећа и декоративног биља, саксија и пратеће опреме, партерске галантерије, машина и баштенског алата као и произвођача у екстеријеру.

Ове године, сајам ће обрадовати и најмлађе посетиоце са опремом за вртиће и дворишне просторе, а у једном делу сајамске хале наћи ће се и Женски базар.

Сајам хортикултуре одржаће се од 19. до 21. априла, а организује га Шумадија сајам, под покровитељством локалне самоуправе.

Извештава новинарка РТК Зорива Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *