Сајам образовања и запошљавања у Крагујевцу

Традиционални 12. „Сајам образовања и запошљавања“ биће одржан 28. и 29. марта. Под покровитељством града, организатор је Шумадија сајам, а реализује се у сарадњи са Националном службом за запошљавање и школском управом.

Крагујевчани ће овом приликом моћи да се информишу о државним и приватним факултетима, академијама, основним и средњим школама. Као и да предају своје радне биографије потенцијалним послодавцима.

На овогодишњем „Сајму образовања и запошљавања“, посетиоци ће моћи да се информишу о различитим могућностима образовних профила, упознају са пријемним испитима, добију савете од других студената о стипендијама, школаринама као и многим другим корисним информацијама везаним за образовање и потенцијално запошљавање након завршеног студирања.

Националној служби за запошљавање у Крагујевцу, одазвали су се многобројни послодавци и агенције, које се баве запошљавањем и посредовањем у запошљавању и који ће овом приликом представити слободна радна места.

Сви заинтересовани кандидати моћи ће да предају своје радне биографије и, у разговору са послодавцима, да пронађу адекватно радно место.

Сајам ће бити отворен 28. и 29. марта од 10 до 17 сати. Овом приликом, биће обезбеђен и бесплатан аутобуски превоз, за све сеоске школе, које желе да посете ову манифестацију.

Извештава новинарка Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *