Сарадња научно-истраживачких установа из Крагујевца и Београда

Институт за информационе технологије из Крагујевца и Институт за хемију, технологију и металургију из Београда потписали су уговор о сарадњи.

Циљ уговора о сарадњи који су потписали Институт за информационе технологије из Крагујевца и Институт за хемију, технологију и металургију из Београда је да се заједничким радом и знањем остваре бољи резултати.

Млади истраживачи биће у прилици да размењују искуства, стичу нова знања и заједнички реализују бројне пројекте.

Институт за информационе технологије у Крагујевцу први пут је потписао уговор ове врсте. Пошто је за то изабрана једна од наших најпрестижнијих научно-истраживачких установа, од сарадње се доста очекује.

Након потписивања уговора, представници института из Београда и Крагујевца разменили су своја искуства и разговарали о томе шта је потребно како би се постигли бољи резултати у раду ове две установе.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *