СББ донирао видео надзор установи „Кнегиња Љубица“

Компанија СББ донирала је и поставила опрему за видео надзор у Центру за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ у Крагујевцу.

Поред тога, представници компаније поделили су и новогодишње пакетиће корисницима ове установе.

То је део акције коју је ова компанија спровела у више социјалних установа широм Србије и уручила донације укупне вредности 15 хиљада евра.

Представници компаније и СББ фондације посетили су Центар за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ како би уручили вредну донацију.

Установа је добила савремени систем за видео надзор укупне вредности око 300 хиљада динара.

Уз захвалност на вредној донацији, представници установе „Кнегиња Љубица“ истакли су да ће она допринети већој сигурности корисника међу којима су деца без родитељског старања и жртве насиља у породици.

Компанија СББ финансирала је и постављање видео надзора у овој установи, а акцију је подржала и фирма „Рибон“ која ће бесплатно одржавати уређаје у наредне две године.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *