Шеста годишњица рада Клуба акцијаша и волонтера Крагујевца

Поводом 1. априла – Дана омладинских радних акција и шесте годишњице рада Клуба акцијаша и волонтера Крагујевца, активисти су у Пешачкој зони симболичним окупљањем обележили свој дан и засадили дрво на јавној површини у центру града.

Подсетили су да је, својевремено већина инфраструктурних и привредних објеката у Крагујевцу изграђена ангажовањем акцијаша.

Пре шест година, акцијаши су у Крагујевцу обновили рад. Некада омладинци, данас времешни суграђани током шест година организовали су низ волонтерских еколошких акција.

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевац прошле године је одликовао локалну самоуправу за сарадњу и допринос развоју добровољно организованог рада, као и за подршку у реализацији њихових активности.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *