Служба медицине рада на новој адреси

У Заводу за здравствену заштиту радника, као установи примарне здравствене заштите , од 18. новембра отворена је ковид амбуланта.

Због тога ће Служба медицине рада, која се брине о радно активном становништву, од понедељка 23. новембра бити смештена у амбуланту Филип Кљајић.

Здравствена амбуланта Филип Кљајић је недавно потпуно реконструисана, а медицинско особље сада ради у далеко бољим условима.

Од понедељка, 23. новембра Служба медицине рада која се брине о радно активним грађанима, а којих је 35.000, прећи ће да ради у ову установу.

У њој ће се обављати прегледи радно активног становништва које ради у предузећима, а радиће служба опште медицине, гинекологија и све специјалистичке службе.

Служба медицине рада организоваће и даље обуку из пружања прве помоћи за запослене у радним организацијама, као и обуку за возаче.

Радно време Службе медицине рада, која од понедељка 23. новембра прелази у амбуланту Филип Кљајић, биће од 7 часова до 14 и 30.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *