Српска краљевска омладина Крагујевца уредила Кнежев арсенал

Српска краљевска омладина Покрета обнове Краљевине Србије у Крагујевцу организовала је данас акцију уређења Кнежевог арсенала, под називом „Монархисти добре комшије“.

Акција је део предизборне кампање ове политичке организације.

Покрет обнове Краљевине Србије обећава да ће учинити све да се обнови и стави у функцију најважније индустријско наслеђе Србије, Војно-технички завод.

Тим поводом организована је акција чишћења Кнежевог арсенала, која је, како кажу чланови Српско краљевске омладине Крагујевца, поклон граду. Акција носи назив „Монахристи добре комшије“.

Чланова овог покрета наводе да су у Кнежевом арсеналу затекли огромне количине смећа, али и архивску грађу која је у великој мери уништена. Иначе, најстарији документ који су пронашли на овом простору потиче из 1853 године.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.