Стипендије за 18 полазника програма менталне аритметике

Талентовани крагујевачки предшколци и основци, њих 18-оро, захваљујући стипендијама Образовног центра „Логикидс“, чиниће трећу генерацију полазника програма Суан Пан менталне аритметике.

Ова могућност није само награда за њихове досадашње резултате, већ и подршка будућем развоју и новим успесима.

Стипендије Образовног центра „Логикидс“ добили су талетновани крагујевачки основци, ученици шестог разреда, и предшколци.

Они ће имати прилику да похађају програм Суан Пан менталне аритметике, који има за циљ развијање интелектуалних потенцијала код деце узраста од 5 до 14 година. Тајна менталне аритметике заснива се на математици, а главно оруђе за рад је рачунаљка.

Реч је о лиценцираном међународном образовном програму који значајно утиче на развој боље пажње, јаче меморије, бољих рефлекса, моћи усвајања градива, логике и аналитичких вештина.

Могућност похађања програма Суан Пан менталне аритметике није само награда за досадашње резултате талентоване деце, већ и подршка будућем развоју и новим успесима. То је, како је речено, најбољи улог за њихову, али и будућност града.

Привилегија је бити међу најбољима који су нам јасно показали да су спремни да своје циљеве и снове претворе у јавност, казала је Ивана Лазаревић директорка Образовног центра „Логикидс“.

Уважавајући знање и праве вредности наш образовни центар жели да вам помогне у будућем раду и школовању. Ово је тек једна у низу акција чији је циљ развој и унапређење образовања.

Програме сабирања и одузимања као и програме множења и дељења, који трају по осам месеци, до сада је завршило 300 полазника, рекла је Ивана Лазаревић.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *