“100 лопти за школе”

Са новим лоптама, ученици преко тридесет основних и средњих школа на подручју Крагујевца реализоваће бројне физичке активности.

Акција је организована поводом отварања новог спортско-комерцијалног објекта у ТЦ “Рода”.

Под геслом “100 лопти за школе”, нова продавница спортске опреме “Интерспорт” у Крагујевцу поконила је по три лопте за сваку школу.

Хумани гест значиће пуно ученицима јер су лопте потрошни материјал и свакодневно се користе.

Град Крагујевац улаже напоре да услови образовања буду што бољи, али је и помоћ компанија које су спремне да буду друштвено одговорне добродошла.

Са циљем да обрадују ученике свих основних и средњих школа на територији Крагујевца предствници познатог спортског бренда организовали су акцију јер сматрају да да су спорт и рекреација основ за правилан раст и развој деце.

Донатор лепог поклона је један од лидера у продаји спортске опреме.

Водећа малопродајна мрежа на светском тржишту спортске одеће, обуће и опреме, послује у 45 држава, а у Србији су присутни од 2002.године.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

One thought on ““100 лопти за школе””

  1. SVAKA CAST INTERSPORTU NOVA PRODAVNICA SPORTSKE OPREME U KRAGUJEVCU SVAKA CAST I VELIKO HVALA ZA SVAKU JE POHVALU JEL SKOLE CE DA DOBIJU PRELEPE POKLONE VOLELA BIH DA DOBIJE SKOLA MILOJE SIMOVIC U DRAGOBRACI JEL JE URADJENA NOVA FISKULTURNA SALA ZAHVALJUJUCI SKUPSTINI GRADA I GRADONACELNIKU RADOMIRU NIKOLICU VELIKO HVALA JA SAM U SAVETU SKOLE MILOJE SIMOVIC U DRAGOBRACI UNAPRED BICU ZAHVALNA POZDRAV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *