Традиција и природа заједно у свету у бојама дуге

Креативни тим Природно-математичког факултета у Крагујевцу и ткачка радионица „Етно стил Горјанац” су у Ботаничкој башти у Крагујевцу организовали изложбу ручног ткања „Традиција и природа заједно у свету у бојама дуге“.

Студенти Одсека за екологију и биологију су извели мали перформанс, а овим догађајем је, уједно, и отворена сезоне у Ботаничкој башти.

Једна од организатора, Сузана Младеновић Горјанац која се бави израдом одевних предмета од природних материјала, каже да су сви комади који су ткани на разбоју уникатни јер представљају спој природе и традиције.

Овим интересантним догађајем и званично је отворена нова сезона у Ботаничкој башти.

Студенти Одсека за екологију и биологију Природно-математичког факултета у Крагујевцу су извели мали перформанс.

Срадња Природно-матеметичког факултета и Ерно стила Гројанац ће, према најавама, и у наредном периоду бити настављена организацијом нових догађаја за све љубитеље и природе и традиције.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *